Få 10% rabatt på din första beställning!

Prenumeration flexibilitet

Vi vet att saker i livet kan förändras. Du är fri att avbryta din prenumeration när som helst, även om du har registrerat dig för en längre beräknad hyrestid. Vi kommer att reglera eventuell prisskillnad när du avbryter din prenumeration.

Flexibilitet Vid Avbokning Av Prenumeration

Hos Parently förstår vi att livsomständigheter kan förändras oväntat. Därför erbjuder vi flexibiliteten att när som helst avbryta din prenumeration, oavsett den ursprungligen överenskomna hyresperioden. Om du finner att du behöver avbryta tidigare än förväntat, är det bara att komma åt ditt kundkonto genom https://login.parently.se/de/auth/login för att initiera processen.

För tidiga avbokningar inom de första 90 dagarna från startdatumet (exklusive korttidsuthyrningar på <2 månader) tillämpas en enkel avgiftsstruktur: du ansvarar för betalningen för den aktuella månaden samt en avbokningsavgift på 300 SEK. Detta säkerställer att du inte är låst vid ett långsiktigt åtagande om din situation förändras.

Till exempel, om du prenumererade på 18+ månader till ett månadspris på 80 SEK, men avbryter efter 13 månader, med den justerade månadskostnaden för 12+ månader som 100 SEK, skulle du betala en engångsavgift på 13 gånger 20 SEK (totalt 260 SEK)

Justera Din Prenumeration

För de som ser till att justera snarare än att avbryta sin prenumeration erbjuder Parently två bekväma alternativ. Först, flexibiliteten att byta ditt nuvarande föremål mot ett annat som bättre passar dina föränderliga behov, med den månatliga kostnaden justerad därefter för eventuella prisdiffenser. För det andra, om föremålet inte längre passar i ditt utrymme eller din livsstil, kan du returnera det direkt genom ditt kundkonto. I detta fall skulle du endast vara ansvarig för att betala skillnaden i månadsavgifter för den faktiska hyresperioden, vilket säkerställer rättvisa och transparens i dina prenumerationstermer.

Alternativ För Förlängning Av Prenumeration

Om du önskar behålla ditt föremål längre än den ursprungliga perioden, gör Parently det enkelt att förlänga din prenumeration. Din prenumeration kommer automatiskt att fortsätta på månadsbasis utan extra kostnad, vilket låter dig njuta av din produkt så länge du behöver utan något extra besvär. Denna automatiska förlängning säkerställer att du har flexibiliteten att använda dina föremål utan trycket från ett fast slutdatum, i linje med vårt åtagande att tillgodose dina livsstilsförändringar.

Hitta svaren du söker

Vanliga frågor

Att hyra "Pre-Loved"

Varje "Pre-Loved" produkt inspekteras noggrant och uppfyller höga säkerhetsstandarder. Vi ser till att de är fullt funktionella, noggrant rengjorda och har några karaktärsförstärkande repor. Att välja "Pre-Loved" minskar avfallsmängden och bidrar till en miljövänlig livsstil. Det är lika bra som nytt - bara bättre, med en nöjdhetsgaranti. Läs mer här.

Leverans & hämtning

Snabb leverans över hela Sverige på 5-7 arbetsdagar, 3-dagars upphämtning i Stockholm. Du kan välja leveransdatum upp till fyra månader i förväg. Leveransdatumet kan väljas under betalningsprocessen. Hämta gratis från vårt lager eller välj leverans och retur via ett DHL-serviceställe för 90 SEK per beställning.

Prenumeration

Prenumerationen börjar på det leverans-/taggningsdatum du väljer, med tydlig månadsprissättning. Första månadens avgift dras vid beställning, och följande avgifter dras månadsvis från och med andra månaden efter leverans-/taggningsdatumet. Hantera enkelt din prenumeration online.

Skador, slitage & reparation

Mindre slitage? Inga problem. För större skador erbjuder vi support och reservdelar utan kostnad. Varje produkt renoveras noggrant för att säkerställa högsta kvalitet för nästa familj.

Returer & att byta produkt

För retur eller byte, använd ditt kundkonto eller kontakta hej@parently.se för en enkel process. För byten tillkommer en avgift på 249 kr, vilket gör det enkelt att alltid ha rätt produkt.