Få 10% rabatt på din första beställning!

Frakt-, leverans- och returalternativ

Hos Parently erbjuder vi dig många olika alternativ för leverans och produktretur. Välj det alternativ som passar dina behov. Klicka på följande punkt, som tar dig direkt till det önskade kapitlet:


Leveransalternativ

1. Hämta själv (endast Stockholm)

Om du har valt upphämtning, kan du hämta dina produkter på den leveransdag som anges i beställningen. Självupphämtning är också det snabbaste sättet att få din produkt om du behöver den inom 1-2 dagar (vänligen kontakta oss separat för expressupphämtning).

Upphämtning sker i Stockholm-Spånga på denna adress:

Salagatan 1 – 3
163 50 Spånga

Öppettider: Måndag - Fredag 9 - 16h

Kostnad: Gratis

2. Leverans till utlämningsställe

En av de mest valda alternativen är leverans till utlämningsställe. Detta alternativ ger dig flexibiliteten att hämta artiklarna när det passar dig bäst.

Kostnad: 90 SEK

3. Hemleverans

Om du vill ha produkterna levererade till dig, är detta möjligt på en vardag och även på lördagmorgnar. Denna tjänst kostar 240 SEK per leverans.

Kostnad: 240 SEK

4. Leverans till Hotell / Airbnb

Vi levererar gärna till ditt boende. Ange adressen till boendet i leveransadressen och ge oss dina exakta uppgifter om din vistelse.

Kostnad: 240 SEK


Returalternativ

Följande avsnitt beskriver de olika returalternativen du har. För den allmänna returprocessen, vänligen klicka här.

1. Självretur till vårt lager i Stockholm

Om du bor i Stockholm kan du returnera artiklarna direkt till vårt lager under öppettiderna (Må-Fr 9h till 16h).

Kostnad: Gratis

2. Retur till utlämningsställe

När du väljer detta alternativ behöver du packa artiklarna ordentligt så att de kan skickas med en av våra logistikpartners (DHL, PostNord). Du kommer att få en returetikett som du behöver placera på lådan och du kan sedan lämna in den på något av DHL:s självbetjäningställen.

Kostnad: 90 SEK

3. Hemupphämtning

Välj detta alternativ om du föredrar att få dina produkter upphämtade hemma. Du behöver packa produkten i en lämplig låda och sedan välja ett önskat upphämtningsdatum.

Kostnad: 240 SEK

4. Upphämtning från Airbnb/Hotell

Välj detta alternativ om du föredrar att få dina produkter upphämtade från ett hotell, Airbnb eller annan turistbostad. Du behöver packa produkten i en lämplig låda och sedan välja ett önskat upphämtningsdatum.

Kostnad: 240 SEK


Viktiga anmärkningar

  • Observera generellt att returfrakten inte ingår i priset och måste ordnas och betalas separat.
  • Produkterna måste returneras/mottas tillbaka i vårt lager senast den sista dagen av din prenumerationsperiod för att undvika att en ytterligare månad debiteras. Detta är nödvändigt för att vi ska kunna se till att produkterna kan lämnas ut igen till andra föräldrar i tid.