Få 10% rabatt på din första beställning!

Byta en produkt

Vi vet att saker och ting kan förändras i livet. Det är därför vi är helt flexibla, och du kan byta ut din nuvarande produkt mot en annan produkt.

Hur man Initierar Ett Byte

För att initiera ett produktbyte hos Parently, skicka helt enkelt ett e-postmeddelande till hej@parently.se, inklusive ditt prenumerationsnummer och den nya önskade produkten. Denna flexibla metod tillåter dig att anpassa din prenumeration för att matcha din familjs föränderliga behov. Kom ihåg att byten kan initieras 3 månader efter att din prenumeration börjat, vilket säkerställer att du alltid har tillgång till den mest lämpliga produkten för din nuvarande situation.

Sömlös Övergång och Kostnad

När du har bestämt dig för att byta ser Parently till att övergången blir sömlös. En avgift på 249 SEK tillämpas, vilket täcker all logistik som är involverad i att leverera den nya produkten till dig och returnera den gamla. Det unika med vår bytespolicy är att du aldrig lämnas utan en produkt—det gamla objektet behöver endast returneras efter att det nya mottagits. Detta säkerställer kontinuerlig service utan avbrott i din vardag.

Justering av Din Prenumeration

Efter bytet, om det finns en skillnad i hyreskostnaden mellan din gamla och nya produkt, justeras din månatliga avgift därefter. Detta innebär att ditt prenumerationspris automatiskt anpassas efter värdet på den produkt som används. Vårt mål är att bibehålla transparens och rättvisa genom hela bytesprocessen, vilket gör det enkelt för dig att hantera ändringar i din prenumeration. Besök www.parently.se för mer detaljerad information och hjälp med dina produktbyten.

Hitta svaren du söker

Vanliga frågor

Att hyra "Pre-Loved"

Varje "Pre-Loved" produkt inspekteras noggrant och uppfyller höga säkerhetsstandarder. Vi ser till att de är fullt funktionella, noggrant rengjorda och har några karaktärsförstärkande repor. Att välja "Pre-Loved" minskar avfallsmängden och bidrar till en miljövänlig livsstil. Det är lika bra som nytt - bara bättre, med en nöjdhetsgaranti. Läs mer här.

Leverans & hämtning

Snabb leverans över hela Sverige på 5-7 arbetsdagar, 3-dagars upphämtning i Stockholm. Du kan välja leveransdatum upp till fyra månader i förväg. Leveransdatumet kan väljas under betalningsprocessen. Hämta gratis från vårt lager eller välj leverans och retur via ett DHL-serviceställe för 90 SEK per beställning.

Prenumeration

Prenumerationen börjar på det leverans-/taggningsdatum du väljer, med tydlig månadsprissättning. Första månadens avgift dras vid beställning, och följande avgifter dras månadsvis från och med andra månaden efter leverans-/taggningsdatumet. Hantera enkelt din prenumeration online.

Skador, slitage & reparation

Mindre slitage? Inga problem. För större skador erbjuder vi support och reservdelar utan kostnad. Varje produkt renoveras noggrant för att säkerställa högsta kvalitet för nästa familj.

Returer & att byta produkt

För retur eller byte, använd ditt kundkonto eller kontakta hej@parently.se för en enkel process. För byten tillkommer en avgift på 249 kr, vilket gör det enkelt att alltid ha rätt produkt.