Få 10% rabatt på din första beställning!

Om Parently

På Parently är vårt team stolta över vad vi har lyckats åstadkomma och våra framtidsplaner. Vi strävar alltid efter att förbättra oss och göra våra kunder nöjda.

Våra grundares vision: Markus & Matthias

Vi är Parently. Jag, Matthias, är pappa och har på nära håll upplevt den glädje och det ansvar det innebär att uppfostra ett barn. Tillsammans med Markus, som har en passion för innovation och hållbarhet, grundade vi Parently med ett gemensamt uppdrag: Föräldraskap är mer än glädje och stolthet - det handlar om att forma en framtid som är värd att leva för våra barn.

Vår hjärtslag: Stärkande av hållbart föräldraskap

Vårt mål på Parently är att minimera vårt ekologiska fotavtryck och göra ansvarsfullt, miljövänligt föräldraskap enklare för alla.

Vi tror på att tillhandahålla högkvalitativa, hållbara alternativ för din familj, minska avfallet och främja en friskare planet för framtida generationer.

Våra kärnvärden: Excellens i varje steg

På Parently är kvalitet inte bara en standard, det är vår grund. Varje produkt och tjänst återspeglar vårt djupa engagemang för excellens, vilket säkerställer att familjer får inget annat än det bästa.

Ansvarighet och exceptionell service är hörnstenarna i vår strategi, vilket vägleder oss att agera ansvarsfullt och svara på våra kunders behov med orubblig dedikation.

Banbrytande hållbarhet: Vårt samarbete med Lunds universitet

Genom vårt partnerskap med Lunds universitet ligger vi i framkant när det gäller hållbarhet och analyserar noggrant vår cirkulära modells miljöpåverkan.

Denna insats belyser vårt engagemang för innovation och en grönare framtid, och vi ser fram emot att växa tillsammans med våra yngre generationer.

Gå med i vår Parently-community: Kom i kontakt med oss!