Få 10% rabatt på din första beställning!

Instruktioner för returer

 

Hur fungerar våra returer?

 • 1. Åtkomst och hantering av ditt konto

  Börja med att komma åt ditt kundkonto hos Parently. Använd länken för att logga in. Vid registrering kommer du att få ett engångslösenord via e-post (kontrollera även din skräppostmapp) för att säkra åtkomsten.

 • 2. Avbryt din prenumeration

  Du har möjlighet att avbryta din prenumeration från 30 dagar före slutet av din minimala prenumerationstid direkt från ditt användarkokpit. När du initierar avbokningen kommer du automatiskt att få ett e-postmeddelande med en länk till vår returportal. Här kan du välja din föredragna returmetod och generera en DHL-fraktetikett för ditt paket. Läs mer om vår leveransvillkor här.

 • 3. Förbered din retur

  Fäst den tillhandahållna DHL-etiketten på ditt paket. Följ de detaljerade returinstruktionerna i det e-postmeddelande du får, som inkluderar alternativ för att: (a) returnera produkten till vårt lager, (b) lämna av vid en DHL servicepunkt, eller (c) ordna med upphämtning av DHL från ditt hem. Din prenumeration kommer officiellt att avslutas, och du kommer att få en bekräftelse när den returnerade produkten har anlänt till vårt lager.

  Returkostnaderna ska betalas av hyresgästen (90 SEK per returpaket för självbetjäning / 240 SEK för upphämtning hemma) eller är kostnadsfria om produkten returneras till vårt lager.

Hitta svaren du söker

Vanliga frågor

Att hyra "Pre-Loved"

Varje "Pre-Loved" produkt inspekteras noggrant och uppfyller höga säkerhetsstandarder. Vi ser till att de är fullt funktionella, noggrant rengjorda och har några karaktärsförstärkande repor. Att välja "Pre-Loved" minskar avfallsmängden och bidrar till en miljövänlig livsstil. Det är lika bra som nytt - bara bättre, med en nöjdhetsgaranti. Läs mer här.

Leverans & hämtning

Snabb leverans över hela Sverige på 5-7 arbetsdagar, 3-dagars upphämtning i Stockholm. Du kan välja leveransdatum upp till fyra månader i förväg. Leveransdatumet kan väljas under betalningsprocessen. Hämta gratis från vårt lager eller välj leverans och retur via ett DHL-serviceställe för 90 SEK per beställning.

Prenumeration

Prenumerationen börjar på det leverans-/taggningsdatum du väljer, med tydlig månadsprissättning. Första månadens avgift dras vid beställning, och följande avgifter dras månadsvis från och med andra månaden efter leverans-/taggningsdatumet. Hantera enkelt din prenumeration online.

Skador, slitage & reparation

Mindre slitage? Inga problem. För större skador erbjuder vi support och reservdelar utan kostnad. Varje produkt renoveras noggrant för att säkerställa högsta kvalitet för nästa familj.

Returer & att byta produkt

För retur eller byte, använd ditt kundkonto eller kontakta hej@parently.se för en enkel process. För byten tillkommer en avgift på 249 kr, vilket gör det enkelt att alltid ha rätt produkt.