Få 10% rabatt på din första beställning!

Bli en del av renoveringsrörelsen på Parently

Att välja en "Pre-Loved" produkt från Parently handlar inte bara om att köpa en produkt; det handlar om att fatta ett medvetet beslut att prioritera kvalitet, säkerhet och miljöansvar. Varje produkt vi erbjuder har genomgått strikta säkerhetskontroller och är en viktig del i att främja en hållbar livsstil. Genom att inkludera mindre, karaktärsförstärkande märken hyllar vi det unika i varje produkt och ser till att du bara får det du behöver för ditt barn, exakt när det behövs. Detta hjälper till att undvika onödiga inköp och stöder en medveten grupp av likasinnade föräldrar.

Se hur vår renoveringsprocess går till

Så här renoverar vi alla våra produkter i vårt lager.

1. Inspektion

Vi börjar med att noggrant inspektera varje objekt för att se om det är komplett, undersöka om det finns några tecken på slitage som behöver repareras och säkerställa att det fungerar perfekt enligt tillverkarens specifikationer. Denna grundliga utvärdering är avgörande för att upprätthålla säkerhetsstandarderna och fastställa de steg som behövs i renoveringsprocessen.

2. Renovering

Vår renoveringsprocess är utformad för att återställa varje objekt till dess ursprungliga kvalitet. Den omfattar demontering (vid behov), följt av en noggrann rengöringsprocess där endast giftfria, barnsäkra rengöringsmedel används. Efter rengöringen monteras föremålen ihop igen och genomgår en slutinspektion för att säkerställa att de uppfyller våra högt ställda krav på funktionalitet och estetik.

3. Kvalitets- och säkerhetssäkring

Efter renoveringen genomgår varje föremål en omfattande säkerhetskontroll i enlighet med originaltillverkarens riktlinjer. Efter denna kontroll förpackas artiklarna i miljövänliga, hållbara material och levereras med en garanti för ökad sinnesro. Vi ger också varje produkt en personlig touch—en etikett som undertecknats av den tekniker som ansvarar för renoveringen—vilket visar vårt engagemang för kvalitet och personlig service.

Varför välja "Pre-Loved"?

Våra "Pre-Loved"-produkter erbjuder ett smart, miljövänligt val genom att minska avfallet och förlänga livscykeln för kvalitetsartiklar. Varje köp från Parently stöder inte bara hållbarhet utan säkerställer också att du får en produkt som uppfyller de högsta standarderna för säkerhet och kvalitet - garanterat "lika bra som ny, bara bättre". Detta är vårt löfte till dig, så att du kan lita fullt ut på våra produkter och våra värderingar.

Hitta svaren du söker

Vanliga frågor

Att hyra "Pre-Loved"

Varje "Pre-Loved" produkt inspekteras noggrant och uppfyller höga säkerhetsstandarder. Vi ser till att de är fullt funktionella, noggrant rengjorda och har några karaktärsförstärkande repor. Att välja "Pre-Loved" minskar avfallsmängden och bidrar till en miljövänlig livsstil. Det är lika bra som nytt - bara bättre, med en nöjdhetsgaranti. Läs mer här.

Leverans & hämtning

Snabb leverans över hela Sverige på 5-7 arbetsdagar, 3-dagars upphämtning i Stockholm. Du kan välja leveransdatum upp till fyra månader i förväg. Leveransdatumet kan väljas under betalningsprocessen. Hämta gratis från vårt lager eller välj leverans och retur via ett DHL-serviceställe för 90 SEK per beställning.

Prenumeration

Prenumerationen börjar på det leverans-/taggningsdatum du väljer, med tydlig månadsprissättning. Första månadens avgift dras vid beställning, och följande avgifter dras månadsvis från och med andra månaden efter leverans-/taggningsdatumet. Hantera enkelt din prenumeration online.

Skador, slitage & reparation

Mindre slitage? Inga problem. För större skador erbjuder vi support och reservdelar utan kostnad. Varje produkt renoveras noggrant för att säkerställa högsta kvalitet för nästa familj.

Returer & att byta produkt

För retur eller byte, använd ditt kundkonto eller kontakta hej@parently.se för en enkel process. För byten tillkommer en avgift på 249 kr, vilket gör det enkelt att alltid ha rätt produkt.