Vi levererar över hela Sverige!

Få 10% rabatt på din första beställning!

Mot 1000 användare med nya investerare

Mot 1000 användare med nya investerare

David Knutsson |

PARENTLY säkrar upp kapital för att accelerera mer hållbart och enklare föräldraskap.

😀Jag och Pehr Gårlin är så ofattbart stolta över att välkomna företagets första investerare och att Almi Företagspartner vågar satsa på oss och resan mot en mer cirkulär vardag för föräldrar. 

Parently har sedan den publika lanseringen i november 2020 etablerat en närvaro med hållbara användare av tjänsten från Ystad i söder till Luleå i norr. Vi vill nu tillsammans med våra samarbetspartner sprida kunskap om alla fördelar med att äga upplevelsen och hyra baby och barnprodukter istället för att äga dem och fortsätta en ohållbar konsumtion.

Därför är vi så glada att välkomna tre fantastiska personer samt för tredje satsningen, Almi, där alla har och kommer bidra med både kapital och kunskap in i bolaget.

Anna Budzynski, Group CFO på Scandinavian Biogas, kommer in med ovärderlig finanskunskap och blir ordinarie ledamot i vår styrelse.

Adam Nilsson, VD Terradix som investerar i banbrytande innovation och på ett hållbart vis löser aktuella eller framtida utmaningar för planeten, dess ekosystem och arter.

Stefan Jiverö, Ingenjör & Projektledare var en av de första som tydligt flaggade för sitt intresse att investera i både oss och idéen. 

Vi skulle också vilja tacka alla som tror på oss och investerat tid och kunskap för att ge oss boosten till att ta oss hit och vidare. 

Stort tack Kristian Hermanrud och Moa Erikols på Gro som lett denna finansieringsrunda samt Kim-Benjamin Falkarp.

🔜 O fler nyheter runt hörnet…

Nu kör vi!

Föregående Nästa

Lämna en kommentar