Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping

Vi vet - allt som kan underlätta vardagen är guld.

Vi vill skapa enkelhet och trygghet för familjer. På ett socialt och miljö- positivt sätt. Världen är cirkulär och det börjar med dig.

Så här funkar det att bli medlem hos oss. Välkommen!

BESTÄLL

Beställ eller förbeställ dina produkter upp till 6 månader i förväg. Hyr produkterna du behöver och välj allt mellan 10 dagar och 4 år.

LEVERANS

Välj mellan hemleverans, utlämningsställe nära dig eller Butler - personlig leverans och genomgång i hemmet.

VI levererar idag till hela Sverige och i Köpenhamnsregionen.

TRYGG UPPLEVELSE

Skapa upplevelser med familjen. Oroa dig inte för en glassfläck. Allt är försäkrat under hyrestiden.

UPPDATERA NÄR DU VILL

Lika fort som barn växer ändras behoven av prylarna där hemma. Helt plötsligt vill din ettåring åka bärryggsäck och några månader senare lära sig cykla.

Du byter enkelt produkter.

RETUR

Oavsett hur din leverans skedde kan du välja mellan att vi hämtar upp produkterna hemma hos dig eller sänder dem tillbaka i en kartong från ett utlämningsställe.

REKOND, TVÄTT & SÄKERHETSKONTROLL

Alla produkter som lämnar oss är alltid tvättade, sanerade, funktionstestade och säkerhetskontrollerade. Vi genomför noggranna kontroller innan de ska upplevas av nästa hållbara familj.

TRYGGARE ANDRAHANDSANVÄNDNING

Här redogör vi för hur vi jobbar för en tryggare andrahandsmarknad vad gäller bilbarnstolar och babyskydd. Först en summering och vidare i detalj. Allt för att ni ska känna er extra trygga med att hyra en bilbarnstol från oss. 

SAMMANFATTNING

  1. Vi erbjuder endast produkter från premiumtillverkare. Däribland 2020 års mest säkra produkt Axkid One.

  2. Tillsammans med svenska märket Axkid vill vi öka medvetenheten kring barns säkerhet i bil vid användning av återanvänd produkt.

  3. Vi erbjuder främst produkter med ISOFIX -anslutningar som är enkla att installera och ta ur.

  4. Parently är en Axkid -certifierad tjänsteleverantör och rengör, säkerhetskontrollerar och byter delar om det behövs. Allt detta händer i Parently Refurbish Center. Vi erbjuder aldrig en stol som misslyckas på något sätt i de checklistor vi har.

  5. Vi ber den tidigare användaren, omedelbart efter sin uthyrning, berätta om hon/han har varit med om någon olycka, liten eller stor.

  6. Alla produkter är försäkrade. Det betyder att om någon användare av en återbrukad produkt, efter leverans, känner sig osäker på dess förmåga skickar vi en ersättare utan kostnad.

  7. Vi erbjuder aldrig en stol som är eller kommer att bli äldre än 10 år. Detta är ett krav enligt lag.

  8. Med allt detta sagt vill vi vara transparenta och säga att vi aldrig kan ge 100% garanti att stolen inte varit i en krock. Men det vi kan säga är att det är mycket säkrare än att köpa en begagnad produkt på en marknadsplats.

UTFÖRLIG INFORMATION

SKYDDA DITT BARN INGEN AFTER AVSTÅND

Alla barn som är kortare än 135 centimeter måste använda en särskild skyddsanordning i bilen, det vill säga babyskydd, bilbarnstol, bältesstol eller bälteskudde. Läkare och forskare rekommenderar att barn använder barnstol eller bälteskudde tills de är 10-12 år. Rekommendationen är att barn åker bakåt så länge som möjligt, normalt tills de är cirka fyra år. 
Källa: NTF och Transportstyrelsen