Vi levererar över hela Sverige!

Få 10% rabatt på din första beställning!

Parently på Birth Inspiration Day

Parently på Birth Inspiration Day

agnes lindqvist |

Parently hade äran att vara huvudpartner på vårens härligaste gravidevent - Birth Inspiration Day  på underbara Skogshem och Wijk tillsammans med 60 blivande mammor och inspiratörer på Birth Inspiration Day.

Dagen var fylld med så mycket härliga samtal och möten, allt för att skapa en gemenskap. Ledordet för dagen var Togetherness. Och det genomsyrade verkligen hela dagen på ett så fint sätt.

Vår samarbetspartner LUIE var givetvis på plats och hade en workshop om hur man bär barn, och underbara Penny Parnevik pratade om sina erfarenheter om föräldraskapet. Barnmorskorna Elisabeth Hjärtmyr & Gudrun Abascal var på plats för att inspirera och många fler. 

Inte minst så var såklart vi på Parently på plats. Vi pratade hållbart föräldraskap och hur vi kan göra föräldraskapet enklare genom att erbjuda produkter som en tjänst. David tog plats på scenen under dagen och vi fanns även på eventets marketplace där vi visade upp vilka produkter som vi erbjuder. Det provkördes vagnar och tipsades för fullt.

En helt fantastiskt inspirerande och härlig dag.

 

Föregående Nästa

Lämna en kommentar